Parfumado Review – Het abonnement op merkparfum

6 mei 2021
Mooi en gezondMooi en gezond

Abonnementen, we hebben ze tegenwoordig in alle vormen en maten. Maar wist je dat er ook zoiets bestaat als een parfum abonnement op basis van jouw persoonlijke geurprofiel?

De toppers van Parfumado, die je wellicht wel eens op social media bent tegengekomen, zorgen ervoor dat jij altijd genoeg van jouw favoriete geurtje in huis hebt voor dat ene belangrijke moment.

Geen zin meer in dat luchtje en is het tijd om eens af te wisselen? De experts van Parfumado matchen de beste parfum op basis van jouw profiel uit een van de 350 geurtjes in het assortiment.

In deze Parfumado review lees je onze ervaringen en alle ins & outs van het abonnement. Ten slotte delen wij een handige Parfumado kortingscode met je die je kan gebruiken bij jouw bestelling.

Parfumado Kortingscode

Kwam je naar dit artikel speciaal voor de Parfumado kortingscode? Klik dan hieronder op de kortingscode om hem te kopieren en klik op deal bekijken. Deze code geeft exact dezelfde korting als de parfumado kortingscode van Fred van Leer!

33% korting op de eerste maand
Jouw eerste maand van 14,95 voor 9,90
9,90 14,95
PARFUM2020D

Wat is Parfumado?

Parfumado is het bedrijf achter het abonnement op merkparfum. Je hebt ze wellicht wel een keer op social media zien langskomen want ze winnen steeds meer terrein in de parfumwereld van Nederland.

Deze online parfumwinkel biedt jouw maandelijks een parfum box aan die geheel zelf samen te stellen is. Zo kies je uit ruim 350 merkparfums jouw favoriet voor de maand. Vervolgens bezorgen ze het bij je thuis, geheel gratis.

Daarbij is het goed om te vermelden dat parfumado geschikt is voor zowel mannen als vrouwen.

Maar is deze parfum dienst het nou ook echt waard? En wat kost een Parfumado abonnement nou precies? In deze review zoeken wij het voor je uit.

Wat kost parfumado?

Voordat we dieper naar het abonnement gaan kijken is het natuurlijk handig om alvast te weten de service nou echt kost. 

Het Parfumado abonnement kost je €14,95 per maand, inclusief verzendkosten. (De eerste maand €9,95 met de kortingscode)

Hiervoor krijg je een reisformaat dispenser van 8 ml , welke genoeg is voor 30 dagen waarin je 4 keer per dag kan sprayen.

De parfum komt als cadeau in een luxe travelcase welke in verschillende kleuren is bij te bestellen.

Parfumado opzeggen? Is dat simpel?

Voordat ik begin over geurprofielen en het ruime aanbod ben je natuurlijk eerst benieuwd naar het opzeggen van Parfumado.

Ook hier heb ik goed nieuws want er zit geen luchtje aan de dienst van Parfumado. Het abonnement is flexibel en eenvoudig op te zeggen of te pauzeren wanneer je even geen luchtje meer wilt hebben. Wel zo handig! Ook is er geen sprake van vervelende opzegtermijnen. Het enige wat je hoeft te doen is inloggen in je account en jouw gewenste wijzigingen maken.

Dit kan ook handig zijn wanneer je eenmalig parfum wilt bestellen, om zo bijvoorbeeld een nieuwe luchtje uit te proberen dat al lang op jouw verlanglijstje stond.

 

Parfumado geurtjes

Parfumado Quiz – Jouw Geurprofiel

Wat ik erg krachtig vind van Parfumado is de quiz om jouw geurprofiel te bepalen. Met enkele vragen wordt jouw geurprofiel bepaald. Aan de hand van het profiel kunnen de experts van Parfumado nieuwe geurtjes matchen die nieuw voor je zijn en je ongetwijfeld geweldig gaat vinden.

Als test heeft Dylan de Quiz ingevuld, omdat hij wel eens een nieuw geurtje wilt proberen.

De Quiz begint bij de vraag of je een man of vrouw bent en of je open staat voor een unisex merkparfum.

Vervolgens wordt het type parfum van merken van je uitgevraagd. Gevolgd door jouw eigen all-time favoriete parfum. In het geval van Dylan One Million, Paco Rabanne.

Na jouw favoriete parfum gaat de quiz verder in op jouw favo geurfamilie. En volle of frisse parfums.

Ten slotte wordt de altijd gevoelige vraag gesteld hoe oud we zijn (We won’t lie).

Vervolgens komt er persoonlijk geurprofiel uit als resultaat met een advies op 3 matchende parfums uit het profiel. Dit is nu al leuk want de matches kloppen én we hebben hiermee een nieuw geurtje ontdekt!😍

Parfumado geurprofiel

Benieuwd naar jouw geurprofiel? Klik dan op de onderstaande knop.

Is de merkparfum van parfumado echt of nep?

Nadat je geurprofiel bekend is heb je de keuze uit ruim 350+ merkparfums. Van Dior tot Niche parfum.

Een van de meest gestelde vragen op Google is dan ook of Parfumado nep parfum levert.  Maar maak je daarvoer geen zorgen, deze parfums zijn 100% authentiek. 

Parfumado reviews & beoordelingen

Dat wij Parfumado aanraden was inmiddels wel duidelijk. Maar hoe denken andere klanten er zelf over? 

Parfumado Trustpilot

Wanneer we kijken naar de beoordeling op trustpilot komt het goed uit de veren. Met een score van 3,9 op 5 is het een prima beoordeling. Enkele negatieve punten zijn uitschieters op de klantenservice. Iets waar het jonge bedrijf ongetwijfeld nog stappen kan zetten.

Parfumado Uitproberen

Wil jij dus eens parfumado uitproberen? Dan hebben wij wat leuks voor je: Net als Fred van Leer hebben wij een handige kortingscode. Maak dan ook zeker gebruik van deze kortingscode waarmee je een leuke korting krijgt op de eerste maand van het abonnement. 

33% korting op de eerste maand
Jouw eerste maand van 14,95 voor 9,90
9,90 14,95
PARFUM2020D

Een nieuw luchtje gevonden via Parfumado? Deel deze of je ervaringen dan gerust via de reacties onder aan dit artikel.

9 Totale Score
Parfumado Parfum abonnement

Wanneer we kijken naar de beoordeling op trustpilot komt het goed uit de veren. Met een score van 3,9 op 5 is het een prima beoordeling. Enkele negatieve punten zijn uitschieters op de klantenservice. Iets waar het jonge bedrijf ongetwijfeld nog stappen kan zetten.

Pluspunten
  • Aanbod parfum
  • Gemak
  • Prijs
- Minpunten
  • Klantenservice
Uw recensie toevoegen  |  Lees recensies en reacties
Emilia
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

De Parfumwinkel
Logo