Coco chanel parfum

6 mei 2021
Mooi en gezondMooi en gezond

Coco chanel parfum voor dames

Als je op zoek bent naar een nieuwe parfum, maar je niet zo goed weet wat je precies zoekt, dan kan het een uitkomst zijn om advies te vragen aan een parfumexpert. Echter, het blijft een kwestie van smaak. Een expert kan je veel duidelijkheid bieden over de geuren, gezien deze over veel kennis beschikt, maar uiteindelijk is het uitkiezen van een geur die écht bij je past toch net zo persoonlijk als het vinden van een goede wijn: er is geen goed of fout antwoord, je moet gewoon even weten wat jouw voorkeur heeft.

Welke Coco Chanel parfums zijn er?

Tijdloze klassiekers op de markt zijn natuurlijk de geuren van Chanel. Vraag aan verschillende vrouwen wat hun favoriete geur is en de meeste zullen een geur van Chanel noemen. Met een groot assortiment aan verschillende Chanel geurtjes zit er bijna voor iedere vrouw wel iets bij. En omdat het parfumhuis al sinds jaar en dag aan de top van de parfumtop staat, kennen ze de smaak van vrouwen als geen ander. Bijna iedere vrouw zal dan ook wel een Chanel parfum voor dames op de make-up tafel hebben staan. Denk aan Chanel no 5, Coco, Mademoiselle of de meer recente geur Chance.

De verschillende Chanel parfums

Chanel nr 5

Iedereen kent natuurlijk de klassieker Chanel nr 5. Maar ondanks dat dit een zeer bekende en geprezen geur is, is deze Chanel parfum voor dames, en zelfs de lichtere Chanel Eau de Toilette variant, niet voor iedereen weggelegd. Het is een sterke, diepe geur, die zicht niet leent voor iedere gelegenheid. Maar als je een avondje op stap gaat en uit wilt pakken, is dit je go-to geur!

Chanel No 5 200 ml - Eau de Parfum - Damesparfum
235,00
Bekijk nu
bol.com bol.com

Chanel Chance

Maar naast deze klassieker beschikt het parfumhuis over natuurlijk nog veel meer geuren, die wellicht meer bij de hedendaagse, levendige vrouw en haar drukke bestaan passen. In tegenstelling tot Chanel nr 5 is bijvoorbeeld de Chanel Chance parfum een hele lichte, bloemige geur, die doet denken aan de lente, aan bloesembomen en lange zomeravonden. En dan is niet gek want er zitten veel bloemige tonen als jasmijn verwerkt in deze heerlijke tedere geur. Daarnaast zorgt een vleugje grapefruit voor de nodige frisse tonen. Een genot voor iedere vrouw!

Chanel Chance CHANEL - Chance Eau de Parfum Verstuiver - 100 ML
157,00
Bekijk nu
iciparisxl.nl ICI PARIS XL NL
-18% Chanel Chance 50 ml - Eau de Toilette - Damesparfum
98,00 120,00
Niet Beschikbaar
Bekijk nu
bol.com bol.com
-25% Chanel Chance CHANEL - Chance Eau de Parfum Verstuiver - 50 ML
75,71 100,95
Niet Beschikbaar
Bekijk nu
iciparisxl.nl ICI PARIS XL NL
-23% Chanel Chance CHANEL - Chance Eau de Parfum Verstuiver - 35 ML
58,01 76,15
Niet Beschikbaar
Bekijk nu
iciparisxl.nl ICI PARIS XL NL

Coco Mademoiselle

En wat te denken van Coco Mademoiselle? Een geur die sprankelt en bestaat uit frisse noten maar ook een houtachtige ondertoon heeft. Een sensuele geur, met roos, jasmijn en een vleugje sinaasappel. Het is de perfecte weerspiegeling van een sterke, onafhankelijke vrouw. En daarmee is het misschien wel de meest vrouwelijke parfum die er door het parfumhuis ontwikkeld is. Alleen de flacon is al een genot om naar te kijken. Een mooie combinatie als je partner de deur niet uitgaat met een snufje van zijn favoriete Chanel Blue parfum!

Chanel Coco Mademoiselle CHANEL - Coco Mademoiselle Eau de Parfum Spray -...
113,00
Bekijk nu
iciparisxl.nl ICI PARIS XL NL
Chanel Coco Mademoiselle CHANEL - Coco Mademoiselle Eau de Parfum Spray -...
157,00
Bekijk nu
iciparisxl.nl ICI PARIS XL NL
Chanel Coco Mademoiselle CHANEL - Coco Mademoiselle Eau de Parfum Spray -...
171,52
Niet Beschikbaar
Bekijk nu
iciparisxl.nl ICI PARIS XL NL

Chanel Parfum en geurtjes kopen?

Hoewel een Chanel geur vaak best prijzig is, loont het toch om iets lekkers voor jezelf uit te kiezen. Naast dat je jezelf ook best eens mag verwennen, is een goede geur namelijk een echte ‘wardrobe essential’. Je koopt wel dure designertassen, dus waarom zou een goede parfum dan ontbreken? Het is onderdeel van wie je bent en mensen gaan je na verloop van tijd ook herkennen aan je geur. Investeer dus goed en kies écht iets wat bij je past.

Daarnaast zijn er gelukkig vaak Chanel aanbiedingen te vinden waardoor je jouw Chanel parfum of Chanel Eau de Toilette voordeliger kunt shoppen. Op onze website en dit artikel is het eenvoudig om jouw favoriete Chanel aanbieding te kopen.

forgedpixel
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

De Parfumwinkel
Logo