Hugo Boss parfum heren aanbiedingen

1 september 2020
Mooi en gezondMooi en gezond

Ben je op zoek naar een goede aanbieding om goedkoop parfum te kopen én is Hugo Boss een favoriet merk van je? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Hier vind je de beste Hugo Boss parfum aanbiedingen. Natuurlijk heeft Hugo Boss heel veel verschillende soorten parfum, zowel voor mannen als voor vrouwen. Daarnaast heeft Hugo Boss eau de toilette in het assortiment.

In dit artikel kijken we naar aanbiedingen voor de bekende lijnen van het merk zoals Hugo Boss bottled en Hugo Boss the scent. Hugo Boss parfum is  namelijk bij veel online winkels, zoals bij de Etos bijvoorbeeld te koop. Wij vergelijken verschillende online aanbieders zodat je altijd de lekkerste Hugo Boss geurtjes kan kopen met het meeste voordeel. Ze zeggen niet voor niets dat wij een goede neus hebben voor de beste aanbiedingen.

Hugo Boss parfum heren

Hugo Boss heeft parfum voor zowel mannen als vrouwen. In dit artikel richten we ons tot de verschillende mannengeuren. Zo kent Hugo Boss verschillende lijnen van geuren die we hieronder verder behandelen. Hugo Boss kent de volgende geuren  voor mannen: Boss Bottled, Hugo, The scent, Energise, Orange man, In Motion, Number One, Selection en XY.

Hugo Boss Bottled

Deze lijn heeft vele varianten. Zo zijn er een Hugo Boss Bottled, Bottled Night, Bottled Tonic, Bottled Unlimited, Bottled Infinite, Bottled Intense en Bottled Man of Today. Bijna alle geurtjes zijn eau de toilettes en verkrijgbaar als Hugo Boss parfum van 100 ml, 200 ml, 50 ml en 30 ml.

Hugo Boss Bottled

Boss Bottled

De Boss Bottled is een oriëntaals luchtje, geschikt voor iedere gelegenheid en ieder moment van de dag. Dit is waarschijnlijk het meest herkenbare geurtje uit de Bottled serie.

Boss Bottled Night

De Boss Bottled Night is ideaal voor de avond. De geur is wat zwaarder en sensueler, door het gebruik van hout en kruiden. Een intense en verleidelijke geur.

Boss Bottled Tonic

De Boss Bottled Tonic is lekker fris. Het is afgeleid van de klassieke Boss Bottled, alleen dus iets lichter en frisser.

Boss Bottled Unlimited

De Bottled Unlimited is ook een lekker fris geurtje, gebaseerd op de klassieke variant. De Unlimited heeft unieke ingrediënten die extra lang blijven hangen en is dus fijn als je een geurtje extra lang wil kunnen blijven ruiken.

Boss Bottled Infinite

De Boss Bottled Infinite is een eau de parfum. Als je dus een iets zwaarder luchtje wil hebben moet je voor deze gaan. De geur is een frisse doch diepe geur.

Boss Bottled Intense

De Bottled Intense is ook een eau de parfum en minder friszoet dan de klassieke Bottled. Deze geur is krachtig en luxueus.

Boss Bottled Man of Today

Tenslotte heb je de Bottled Man of Today, een combinatie van alle geurtjes uit deze lijn. De geur is fris, hout- en kruidachtig. Dé geur die deze lijn het beste omvat.

Hugo Boss Hugo

Deze lijn kent ook weer verschillende soorten: Hugo Iced (fris en verkoelend), Hugo Man (fris, houtachtig en aromatisch), Hugo Energise (kruidig en fris), Hugo Just Different (verkoelend en warm tegelijk) en de Hugo Now (fris, verkwikkend en aromatisch).

Hugo Boss The Scent

Hugo Boss The Scent

Naast de Boss Bottled-lijn kent Boss meerdere luchtjes. Om te beginnen de Hugo Boss The Scent. Dit is één van de bekendste luchtjes van dit merk en behoort tot de absolute klassiekers. De geur is geschikt voor iedere man; fruitig, krachtig en kruidig. Een absolute topper. Deze lijn kent nog twee andere soorten; The Scent Private Accord en de The Scent Intense. De Private Accord is krachtig en houtachtig, met ingrediënten als gember, mokka en maninka fruit. De Intense is nóg krachtiger en indrukwekkender. Geschikt voor mannen die van een opvallende en sterke geur houden.

Overige Hugo Boss heren geuren

Hugo Boss Xy

Hugo Boss Energise

Vervolgens de Hugo Boss Energise. Deze geur is mannelijk en innovatief, met onder andere koriander, roze peper en cacaobonen.
Hugo Boss Orange Man is een absolute topper voor in de zomer. Het is een fris en energiek parfum, die uitstekend past in de warmere perioden van het jaar.

Hugo Boss In Motion

De Hugo Boss In Motion is een frisse en sensuele geur. Een combinatie van onder andere sinaasappel, kaneel en roze peper geeft de geur een oriëntaals tintje.

Hugo Boss Number One

De Hugo Boss Number One was een van de eerste herengeuren van Hugo Boss. De aromatische geur komt voort uit een combinatie van hout, bloemen en kruiden.

Hugo Boss Selection

Hugo Boss Selection is een frisse en houtachtige geur.

Hugo Boss XY

Tenslotte de Hugo Boss XY. Deze geur is houtachtig en aromatisch. Er bestaat ook een Hugo Boss parfum voor dames in deze lijn; de XX.

Hugo Boss kopen

Hugo Boss is een groot merk en parfum is in het algemeen vrij duur. Natuurlijk kun je Hugo Boss parfum bij de Kruidvat of ICI Paris XL kopen. Echter betaal je in veel gevallen te veel voor parfum. Wij halen de de beste aanbiedingen op van het internet zodat jij met een voordelig online parfum kunt kopen, comfortabel vanuit je eigen huis.

Emilia
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

De Parfumwinkel
Logo